3 ting du skal have med på weekendturen

En weekendtur med kæresten eller familien kan være en rigtig god måde at komme lidt væk på og få et afbræk fra hverdagens stress. Foråret er sæson for at komme lidt væk og nyde hinanden. Om man så vælger en storbyferie eller et spaophold, så skal der pakkes en taske til rejsen, men hvad er det lige som der skal huskes at blive pakket.   

A picture containing floor, indoor, wall, sitting

Description automatically generated

Weekendtasken

En weekendtaske skal der til. Weekendtasken er tasken, hvor der lige kan pakkes til et par dages tur, om det så er en storbyferie eller et spaophold. Den er nem at have med og er nem at transportere rundt. Man kan få weekendtasker der kører på hjul, så hvis i skal længere væk i weekenden er den nem at få med rundt også slipper i for at slæbe på tasken. Weekendtasken er meget rummelig og kan også bruges til andre ting i hverdagen end kun til weekendturene. Det er en god investering, da i kan bruge den som sportstaske eller til arbejdet, det er helt op til jer hvad du vil bruge tasken til, når i ikke lige skal bruge den til weekendturen. En god ting ved weekendtasken er at i tit kan have den med som håndbagage, så længe at den overholder flyselskabernes regler for indhold og for vægten, hvis i skal ud og flyve. På den måde kommer i også hurtigere afsted, når i ankommer til jeres destination, fordi i ikke skal stå ved bagagebåndet og vente på jeres kuffert. I vil også spare penge, da i ofte kan have et stykke håndbagage med i flyprisen, men undersøg flyselskabet om hvad deres regler er for håndbagage. Der findes mange udgaver af weekendtasken og den mest populære er lædertasken, da den er meget simpel og stilren. Hvilke weekendtaskerkunne i være interesseret i?

Tøj til alle lejligheder 

Når i har fundet en weekendtaske, så skal den jo pakkes med noget tøj til ferien. De ting i skal huske når i skal pakke tøjet til ferien er: Først skal i tænke over hvor det er i skal hen, er det en storbyferie, er det en god ide at finde ud af hvordan vejret er på det tidspunkt i skal afsted, for der er ikke noget værre end at komme til at stå og fryse i f.eks. Paris, fordi i lige havde glemt at pakke jakken eller den varme trøje til turen.  På en storbyferie, går man også gerne ud og spiser eller man går i teateret, på museum, man er lidt kulturel og det betyder at man skal have tøj med til alle lejligheder. Der er tøjet i går rundt i det meste af dagen, som er behageligt at have på. Om aftenen er det en god ide at have noget pænere tøj på som passer til at gå i byen i.   

På en spaferie er der ikke det samme behov, for at skulle have flere forskellige sæt tøj med, da i vil rende rundt i badekåber og badetøj. Her er det kun om aftenen at det kan være nødvendigt at i har lidt pænere tøj med. Men uanset hvor turen går hen, skal der pakkes tøj til turen. Inden turen kan det være der lige skal shoppes lidt til turen og der findes mange steder, både butikker og hjemmesider, hvor du kan finde tøjet til jeres næste rejse. MollyogMy er et af de steder, hvor du kan finde tøjet til den næste weekendtur.  

De vigtige papirer

En af de sidste men også ret vigtig ting i skal huske er jeres papirer, alt efter hvor i tager hen er der forskellige ting i skal have med. Tager i ud af landet skal i have jeres pas med. Flyver i, skal i have flybilletter med og evt. visum, hvis det er uden for EU’s grænser i skal hen. Er det et ophold i skal på i Danmark, så skal i bare huske jeres bookingdokumenter. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*