3 tips til forberedelse af din skiferie

Vi nærmer os stille og roligt skisæsonen, hvilket et enormt antal danskere, over 400.000 årligt for at være mere præcis, udnytter med stor glæde. Der er dog mange ting, som man skal være opmærksom på, når man bevæger sig op i bjergene på en sådan ferie. Vi vil derfor give 3 tips til forberedelse af din skiferie, som du med fordel kan læse forinden din rejse til Norge, Østrig eller en helt tredje skidestination.

Sammenlign priser online

En skiferie lyder i manges øre utrolig omkostningsfuldt, men det behøver det slet ikke være. Der er naturligvis nogle udgifter i form af leje eller køb af skiudstyr, som man ikke på samme måde, skal tænke på, når man eksempelvis skal på solferie til Mallorca, men der findes mange rimelige priser på disse udgifter. Heldigvis for dig lever vi i år 2017 og har online søgemaskiner med velfungerende algoritmer, der gør det muligt at finde stort set alle udbydere af skiferier, der findes.

Sæt et godt stykke tid af til at undersøge nettet igennem for alt, hvad der falder i din smag. Hold priserne for de tilbud du finder op imod hinanden og sammenlign kvaliteten af dem. Se det som en investering at lægge timer i dette forarbejde, og vær endelig ikke bleg for at gå helt til side 2 af Googles søgeresultater for at finde noget!

Ovenstående gælder lige gyldigt, om du skal på en miniskitur med kæresten eller på den helt store tur med hele familien. Stemmer førstnævnte overens med den ferie, du leder efter, kan du med fordel starte dit forarbejde med at kigge på nogle helt fine priser her.

Træn op

Du kender det sikkert godt: Første dag på ski er ovre og din krop har det som om, at den er blevet udsat for et maratonløb og dagen efter bliver du nødt til at tage hjem fra pisten, fordi dine ben simpelthen ikke kan mere. Skiløb er utrolig udmattende for kroppen, da den bliver brugt på en måde, som de ikke er blevet brugt før. Det er utrolig ærgerligt at skulle gå glip af hele essensen af at tage på skiferie, fordi kroppen ikke fysisk er forberedt på det.

Hvis du kan relatere til ovenstående, så kan det stærkt anbefales at træne din krop op til skiferien. Det vil give god mening at starte allerede nu, således at din krop får tid til at opbygge styrke nok til at holde det hårde fysiske arbejde ud. Dette kan snildt klares med 30 minutters øvelser tre gange om ugen. Derudover er det ikke noget, du behøver være medlem af et fitnesscenter for at fuldføre. Det kan sagtens klares ved at rulle yogamåtten ud foran tv’et og foretage sig nogle øvelser samtidig med, at du ser din yndlingsserie. Der er ingen undskyldninger!

Vær forberedt

Ved skiferier kan der forekomme hændelser, som man ikke i ligeså høj grad skal være bekymret over på ferier over sommeren. Skiløb foregår ofte i høj fart, og sandsynligheden for at komme til skade er konstant til stede. Derfor er det en god ide at tænke over at tegne en ulykkesforsikring forinden din rejse finder sted. Der er naturligvis forskel på, hvor stor sandsynligheden er for, at du løber ind i en ulykke alt afhængigt af, hvilken slags skiferie du er ude efter. Er du forælder til tre og skal i et langsomt tempo leje skiguide overfor børnene, kan det være, at en ulykkesforsikring ikke er så stor en nødvendighed. Skal du derimod på skitur med drengene, hvor afterski prioriteres højt er sagen en anden. Stemmer sidstnævnte overens med den ferie, du skal på, er der også andre ting, som kan være en god ide at have med. Dem kan du se her

Der findes naturligvis en masse andre måder, hvorpå man kan forberede sig på en skiferie, men hvis du forinden din rejse udfører ovenstående, så burde du være dækket ind på at tage ud og straffe pisterne!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*