En vidunder i det indiske ocean

Kombiner golf med en varm ferie, hvor der mulighed for at se mere end golfbaner.

Golf i Mauritius er for livsnyderne der elsker at være i betagende natur. For det er ikke til at komme udenom, hvor smuk Mauritius er, da øen ligger midt i det indiske ocean. Beliggenheden skaber spektakulære golfbaner, med udsigt over det turkisblå hav. Der findes 8 golfbaner på øen, som er til at udforske med en du holder af. Heriblandt er golfbanerne som Anahita, Belle Mare Plage, Heritage Golf Club og The Ile Aux Cerfs Golf Club, som den rutinerede golfspiller kender.

Service i top på hotellerne

Du kommer ikke til at vente længe, med et professionelt og passioneret team af medarbejder, der arbejder sammen om at få din ferie til at flyde så problemfrit som muligt. I et samarbejde med ClassicGolf, er hotellerne udvalgt med øje for den høje kvalitet, så du kan opleve kundeservice, renlighed og beliggenhed i top.

Meget mere at opleve, end blot golf

Øen er beliggende i et subtropisk klima, hvor der i gennemsnit er en varme, som ligger på 25-30. Dette er stedet, du skal tage hen, hvis du elsker at sole, bade og slappe af med en drink efter nogle runder med golf.

De kridhvide sande opfordrer til gåture, hvor i kan opleve naturlivet i havet og de smukke koraler. Efter gåturen kan i nyde nogle af øens lækre restauranter, der har et stort sortiment af fisk på menuen. Der bydes på alt fra intime restauranter til gourmetoplevelser.

På den østlige side af øen er der rig mulighed for at tage på sightseeing. Hvis i derimod har mod på at udforske den vestlige del af øen, finder i et knapt så turistet område. Her har i mulighed for at leje bil og tage eftermiddagen fri til at se mere af øen. Gå på opdagelse i de lokale markeder og butikker.

Skræddersy din ferie med ClassicGolf

Alt dette kan gøres muligt, hurtigt og nemt ved hjælp af rejsebureauets eksperter, der altid er til rådighed. Kombiner din rejse med fly, hotel, biludlejning og golf i en pakke, efter dit ønske. Med mange års erfaring og vindere af World Golf Award, for det bedste danske rejsebureau to år i træk, er dette mennesker der ved hvordan en rejse skal sammensættes. Undersøg flere destinationer lige her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*