Find de bedste rejsetilbud til Spanien

Det er en god idé at rejse til Spanien. Landet har strande, bjerge, charmerende landsbyer og byer fulde af kultur. Desuden er det en nem rejse fra USA, så du behøver ikke at bekymre dig om lange flyrejser eller at sidde i lufthavne i timevis. Hvis du vil have det bedste tilbud på dine flybilletter og spare nogle penge, mens du også er der, skal du følge disse tips:

Få de bedste priser på flyrejser til Spanien

  • Brug Skyscanner, Momondo og Kayak til at finde de bedste flytilbud til Spanien
  • Book så langt i forvejen som muligt
  • Kig efter særlige tilbud (f.eks. enkeltrejser)
  • Hvis du ønsker at bestille en tur- og returbillet, bør du overveje at bestille hver strækning separat, da det kan være billigere end at købe begge strækninger på én gang. Dette gælder især, hvis der ikke er noget tilbud på begge ben af din rejse inden for en bestemt tidsramme; på den måde kan du vente, indtil der er et tilbud, før du booker dem sammen

Udforsk Spanien på et budget

Hvis du planlægger at rejse til Spanien, er der et par ting, du kan gøre for at spare penge. Først og fremmest skal du kigge efter tilbud på flyrejser. Du kan finde dem online eller i rejsemagasiner som Travel and Leisure.

For det andet kan du bo på vandrehjem eller leje en lejlighed i stedet for at booke et hotelværelse (dette er især vigtigt, hvis du rejser med venner). Vandrehjem er billigere end hoteller og har ofte gratis morgenmad – og de er også sjovere! Hvis det kun er to personer, der deler en lejlighed i stedet for fire personer, der deler et sovesal på et vandrehjem, betyder det endnu større besparelser!

For det tredje: Spis billig mad! Spanske tapasbarer tilbyder små portioner til lave priser; de er perfekte, hvis din mave ikke er for krævende efter at have udforsket hele dagen uden at have spist noget substantielt endnu (eller nogensinde). Prøv også traditionelle retter som paella – ris tilberedt med fisk, skaldyr eller kød – og gazpacho-suppe lavet af tomater blandet sammen med agurker og peberfrugter og hvidløgsfed i blandingen… Mums! Der er også masser af mere overkommelige muligheder, herunder tortilla de patatas (kartoffelomelet) serveret sammen med skinkeskiver rullet stramt sammen omkring dem begge inde i brødruller kaldet bocadillos de jamon serrano.

Spar penge ved at planlægge i forvejen

Hvis du ønsker at spare penge på din ferie, er det et must at booke på forhånd. Ved at booke tidligt kan du få et bedre tilbud og sikre dig, at dine rejsearrangementer er bekræftet. Hvis du booker sent, kan du dog måske finde nogle last minute-tilbud, som også kan spare penge, så du kan slippe for at låne penge.

Du bør også huske på, at jo tidligere jo bedre, når det gælder planlægning af fly og hotel – hvis noget går galt med et af disse aspekter af din rejse (f.eks. dårligt vejr), så betyder det at have dem planlagt i forvejen, at der er mindre risiko for, at tingene bliver ødelagt af forsinkelser eller aflysninger på grund af vejrforhold

Spring køerne over, og køb dine billetter online

Den bedste måde at undgå køer ved billetkontoret på er at købe billetterne online. Hvis du f.eks. ønsker at se Alhambra-paladset i Granada og besøge dets haver, kan du købe begge billetter på forhånd og springe de lange køer ved indgangsportene over. Du kan også købe billetter til andre attraktioner som f.eks. La Plaza de Toros de Ronda (tyrefægterarena), der er blevet en af de vigtigste tyrefægterarenaer i Spanien siden opførelsen i 1785, og slottet El Castillo de Loarre, der tårner sig op over Aragons Pyrenæer-bjerge og engang var hjemsted for greverne af Ribagorza i middelalderen.

Rejs uden for sæsonen eller i skuldersæsonen

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud, kan du overveje at rejse uden for sæsonen. Skovsæsonen er også et godt tidspunkt at tage af sted på, hvis du vil undgå menneskemængder og spare penge på din rejse.

Lavsæsonen løber fra november til april, mens skuldersæsonen strækker sig fra maj til oktober. Generelt udgør disse måneder det, der er kendt som “lavsæson” eller sæson med “lav” efterspørgsel, fordi de ikke falder sammen med helligdage eller skoleferier (hvilket betyder færre turister). I disse perioder af året kan det være koldt, men der er nogle fordele: f.eks. færre menneskemængder ved attraktioner som museer og monumenter, mindre trafik på vejene, lavere priser på overnatningsmuligheder og mad, flere ledige værelser på hoteller/hostels/værtshuse osv.

Tag noget med på vejen: Du kan finde tilbud til Spanien, hvis du ved, hvordan du skal lede efter dem.

Hvis du ønsker at finde et godt tilbud på rejser til Spanien, er der mange ting, du skal overveje. Du vil gerne få oplysninger om destinationen og få en fornemmelse af kulturen, før du bestiller din rejse. Du bør også vide, hvad du ønsker at lave og se, når du rejser dertil, samt hvor meget tid du har til rådighed til din ferie. Endelig skal du planlægge din rejse på forhånd, så alting går glat, når den først går i gang!

Når alt dette er blevet ordnet (og hvis vi skal være ærlige her), er det tid til vores yndlingsdel: at kigge online! Der er masser af websteder, hvor folk lægger tilbud på flyrejser eller hoteller ud – du har bare brug for en person, der ved præcis, hvad de gør, og som ikke er bange nok til ikke bare at sige nej, men også mener det…

Vi håber, at du har fundet denne artikel nyttig, og at du nu er klar til at bestille din næste rejse til Spanien! Hvis du stadig leder efter flere oplysninger om, hvordan du finder billige flyrejser, kan du læse vores andre artikler om at finde de bedste tilbud på flyrejser og overnatning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*