Find ro i sjælen med et wellness ophold!

Fredericia Kurbad byder på et tropisk badeland, et utal af sportsfaciliteter og en mulighed for at slappe af i kurbad. Tomas Madariaga har været en tur gennem badeolie, zoneterapi og massage. Få inspiration til et ophold i Fredericia Kurbad her.

Før man får behandling af de professionelle massører og zoneterapeuter, har man mulighed for at tage sig en tur i idrætsanlæggets store tropiske badeland, som er rigtig flot indrettet. Det tilbud tog jeg imod, og jeg slappede rigtig godt og grundigt af og fandt her allerede en ro i mig selv. Man kan kalde det et forspil til den mere personlige del af behandlingen. Det er en måde, at indlede selve massagen og zoneterapien på. Det er desuden også muligt at tage dampbad, gå i hvilerum og sauna både før og efter behandlingen. Vil man gerne bare falde hen, så er der rige muligheder.

Massage

Så efter at have fået en god badetur i det tropiske badeland, så gik jeg i gang med først at få massage. Massørerne er alle professionelle i kraft af, at de enten er lægeeksamineret eller har en form for diplom. Massørerne tilbyder 3 former for massage: Klassisk massage – som egner sig til at løsne godt op for musklerne. Den anden er afspændings massage – som kort sagt går efter at give kroppen velvære. Den tredje er den såkaldte Hot Stone massage – her bruger massørerne varme lavasten til at gøre kroppen afslappet med. Jeg valgte selv, den klassiske massage da jeg trængte til at få musklerne til at slappe af. Og det skal siges at efterfølgende, har jeg flere gange haft lyst til at prøve det igen!

Zoneterapi

Efter at jeg havde fået god massage, så var det tid for mig at få zoneterapi. Her er personalet også professionelle. Det vil sige at alle zoneterapeuterne er uddannet. Zoneterapi er en måde at få sig selv til at slappe af på gennem en slags fodmassage. Det er en hel speciel oplevelse, og det er noget ganske anderledes i forhold til den føromtalte massage. Det var dog en rar fornemmelse, jeg havde i kroppen efterfølgende. Karbad Til sidst tog jeg et karbad. Her kan man vælge i mellem forskellige typer olier, som skal blandes i vandet alt afhængigt af, hvad det er, man ønsker. Jeg ønskede for eksempel, at få et afstressende bad, så derfor fik jeg en olie blandet i vandet til netop det formål. Samtidig blev der spillet roligt musik, så det gav en god og behagelig atmosfære.

Mange muligheder

Man kan også vælge at få ansigtsbehandlinger, hvilket jeg dog ikke gjorde. Sagen er dog den, at man selv bestemmer, hvor mange af de forskellige ting, man vil gøre brug af. Så man beslutter selv, hvor omfattende programmet skal være. Hvis du ønsker at købe massage og wellness til dig selv, så se denne side med gaveideer til hende, her er der masser af oplevelser og wellness i hele danmark.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*