Gode muligheder for træning på ferien

Selvom du skal på ferie, så er det ikke ensbetydende med, at du kan sætte din træning på pause. Du har mål, der skal nås og du har en kondition eller et vægttab, der skal holdes ved lige. Derfor er det også meget vigtigt, at du sørger for at fokusere på at holde din træning ved lige, når du er på ferie. Hvis du normalvis træner i et fitnesscenter herhjemme, så er det naturligvis ikke sikkert, at du har de samme forudsætninger for at kunne gennemføre din træning, når du drager på ferie.

Derfor er det også meget vigtigt, at du sørger for at undersøge, hvad du har af muligheder for at træne på det hotel, den campingplads eller lignende, du skal besøge. Hvis du skal bo på et hotel eller på en campingplads, hvor du kan få direkte adgang til et fitnesslokale, så er der naturligvis rig mulighed for at gøre brug af dette. Hvis du derimod ikke har adgang til et fitnesslokale eller derimod ønsker at være ude i den fri natur, når du befinder dig i udlandet, så finder du nedenfor en række gode muligheder for træning på ferie.

Husk at få løbeskoene med i kufferten

Det er naturligvis særdeles vigtigt, at du sørger for at få dine løbesko med i kufferten, når du skal på ferie. Det kan ganske vidst godt være, at du ikke er typen, der løbetræner, men derimod får din cardiotræning på anden vis, når du er hjemme. Det er dog slet ikke ensbetydende med, at du ikke vil kunne løbe en tur et par gange eller tre om ugen, når du er på ferie. Derfor er det også meget vigtigt, at du sørger for at få løbeskoene med i din kuffert, når du rejser på ferie. Der er mulighed for at løbetræne stort set alle steder, hvorfor der også er mulighed for at træne på denne vis, uanset hvor du rejser hen, medmindre du selvfølgelig skal til Antarktis el.lign.

Gør fysisk aktivitet til en naturlig del af din ferie

Hvis du gerne vil holde din træning ved lige, når du rejser på ferie, så vil det bestemt være en oplagt idé for dig at tænke fysisk aktivitet ind, som en ganske naturlig del af din ferie. Det kan f.eks. gøres ved at leje et par cykler sammen med familien den ene dag, så I kan cykle rundt i bjergene eller blot udforske naturen i det område, hvor I er på ferie. Det kan dog også gøres ved at svømme et bestemt antal baner i poolen hver morgen, så du dermed får fysisk aktivitet på denne måde. Der er rigtig mange måder hvorpå du kan gøre motion og fysisk aktivitet til en meget naturlig del af din ferie, uden at det er noget, der kommer til at føles som en decideret form for træning.

Udnyt at du har adgang til swimmingpool og/eller strand

Som nævnt ovenfor, så er det en oplagt idé at bruge enten en swimmingpool eller en strand til at få motion på daglig basis. Du kan – som sagt – med fordel indlægge en fast mængde baner på daglig basis. Hvis du foretrækker at svømme om morgenen eller du derimod er mere til at svømme om aftenen, så skal du selvfølgelig sørge for at indlægge tiden i din plan til at svømme på det tidspunkt, du selv foretrækker. Selvom du med garanti nyder at svømme rundt i enten swimmingpoolen eller i havet, så er det faktisk ikke ensbetydende med, at det ikke giver dig motion. Faktisk forholder det sig således, at du kan få rigtig god motion ved at svømme, så derfor er det også nemmere at finde motivationen til dette.

Få flere gode råd til træning på ferien her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*