Gode råd til at rejse med baby

Er det første gang hvor dit barn skal med på sommerferie? Det kan være stressende og virke helt uoverskueligt, at rejse med en baby. Dog kan det sagtens lade sig gøre, hvis blot man skaber sig et overblik og forbereder sig til rejsen. Vi giver vores bedste råd til, hvordan I bedst muligt forbereder at rejse med jeres baby.

 

Tjek op på faciliteter

Har I endnu ikke booket hotel, så bør I tjekke op på, hvilke faciliteter som de forskellige hoteller tilbyder. Det kan for eksempel være en god idé at booke et hotel, hvor der er mulighed for at få vasket sit tøj. En baby sviner lige så meget, når den er ude at rejse. Derfor ved I garanteret, hvor mange gange man når at sætte en vaskemaskine over med stofbleer og sparkedragter. For ikke at skulle pakke flere kufferter med bodies, badebleer og alt det alt til baby, så bør I altså vælge et hotel, som har en vaskemaskine til rådighed. Desuden er det en god idé at vælge et hotel, hvor jeres barn kan lege rundt vandet. En baby på under et år har en mere sart hud end ældre børn. Derfor er det vigtigt, at poolen har en varmere temperatur end hvad den ”klassiske” pool har. Hvis I allerede har booket hotel og der ikke tilbydes de nævne faciliteter, så undersøg hvilke muligheder, som der er I det givne område. Det kan være, at der ligger et vaskeri lige overfor jeres bookede hotel. I værste tilfælde kan I undersøge muligheden for at afbestille jeres hotelreservation, og i stedet vælge et hotel, som passer til jeres behov.

Det er ikke kun hotellets faciliteter, som der skal tjekkes op på. Hvis i flyver til jeres rejsedestination, så bør I ligeledes tjekke op på, hvilke muligheder som der tilbydes, når man rejser med et lille barn. De fleste flyselskaber tilbyder, at man kan få en lille seng foran sig. Dog skal man i god tid høre flyselskabet an, da der er begrænsede pladser til, at dette kan lade sig gøre.

 

Pak kufferten optimalt

Man kan på ingen måde nøjes med en kabinekuffert, når man rejser med sin baby på under et år. Hvis man for eksempel rejser til en destination, hvor man ikke er sikker på, at der bliver tilbud babymad af højeste kvalitet og man ikke ammer, så bør man pakke mad til sit barn. Og det fylder virkelig noget, hvis skal dække et barns madbehov i 14 dage. Mange er i tvivl om, hvor meget mad der skal pakkes. En god tommelfingerregel er dog, at man skal have 8 små måltider med. Men alt afhængig om dit barn spiser meget eller lidt kan dette tal variere.  Det er selvfølgelig ikke kun til jeres barn, som der skal pakkes. Når du skal pakke tøj til dig selv, så bør du pakke tøj, som er praktisk og lige til at smide på. Lige her kan du finde lækkert tøj fra Hope, som blandt andet laver tidløse T-shirts i bedste kvalitet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*