Hold jul i varmen med en afbudsrejse 

Ikke alle er lige begejstrede for julen, og for nogle er det ligefrem et pusterum at rejse væk i julen. Det er der mange forskellige muligheder for at gøre, uanset om man er til en norsk bjælkehytte pakket ind i sne, eller om man foretrækker en solseng og en pool. De fleste vælger nok den sidste mulighed, og også her er der forskellige måde at komme af sted på. Det kan være dyrt at rejse afsted i julen, så hvis man ønsker at rejse på denne måde, så kan det anbefales at forsøge sig med en afbudsrejse, da der kan være gode penge at spare.

Forskellige typer afbudsrejser i julen

Den klassiske er nok at stikke af på en charterferie i julen. Så kan man slikke lidt sol, mens man nyder at være væk fra hele juleræset, som foregår i Danmark. En anden mulighed er at tage væk på en storbyrejse. Der er mange byer, som har fantastiske julemarkeder og andre juleaktiviteter. Og det behøver ikke at være en kold fornøjelse, for mange byer i både Europa og USA har sommerlune byer, som også har flot juleudsmykning.

Står man i den uheldige situation, at man skal holde jul alene, men at man i virkeligheden har lyst til andres selskab, så kan et julekrydstogt lige være sagen. Her har man igen mulighed for at slippe for juleræset, mens man nyder solen. Samtidig kan man finde et krydstogt, som serverer en lækker julemiddag for alle gæsterne ombord. Ønsker man at slippe helt væk fra alt, hvad der har med jul at gøre, så kan man vælge et muslimsk land som f.eks. Marokko, som byder på tusind og en nats eksotiske oplevelser, så man glemmer alt om, hvad der foregår i Danmark.

Julens favoritter

En af de helt store klassikere, når folk rejser udenlands i julen, er De Kanariske Øer. Det er særligt Gran Canaria og Tenerife, som bliver valgt her. Her har man mulighed for at møde mange andre danskere, som også har lyst til at tilbringe julen under varmere himmelstrøg. Hvis man ikke er helt juleforskrækket, så er det også muligt at finde flotte juleudsmykninger på gaderne på disse øer. En anden destination som efterhånden også er ret populær i julen er Thailand.

Der er meget at vælge imellem, og hvis man har et lidt åbent sind, så er der massevis af gode tilbud, hvis man vælger en afbudsrejse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*