Planlæg din sommerferie nu og spar penge

Selvom udsigterne til sommeren virker uoverskueligt lange, så er den her, inden man får set sig om. Og det er en rigtig god ide, hvis man allerede nu begynder at planlægge. På den måde sikrer man sig, at man får lige den ferie, man gerne vil. Der er nemlig rigtig mange penge at spare ved at bestille i god tid. 

I Danmark 

Hvis sommeren 2019 bliver lidt så fantastisk, som den vi havde i 2018, så er det helt fantastisk at holde ferie i vores eget skønne land. Der rigtig mange lækre sommerhuse, hoteltilbud, og andet som man med fordel kan prøve. For Danmark er bare et rigtig fantastisk land, og der er helt sikkert steder i Danmark man ikke har oplevet. F.eks. kan man i Nordsjælland opleve den nye spa på hotel Marienlyst, og på deres hjemmeside marienlyst.dk kan man se billeder af det smukke hotel og deres spa. 

Hvis man ikke ønsker at holde ferie i Nordsjælland, er der også uanede muligheder på de små øer, vi har. F.eks. kan man besøge den altid populære ø Bornholm, hvor der er masser af oplevelser. Og øen indeholder alt, hvad en ø skal indeholde. Skønne strande, flot natur, og masser af lækre lokale råvarer. På Bornholm kan man gå på vandreture, springe fra klipper og komme på rideture i solnedgangen. Kort sagt indeholder Bornholm, alt hvad man forbinder med en sommer i Danmark.

Hvis man vil noget med lidt mere gang i den, så kan man tage vennerne eller familien med på en af de mange festivaler, som man kan opleve rundt omkring i Danmark eller i løbet af sommeren. Og selvom høj musik, telt, og fulde mennesker ikke altid lyder sjovt, så er der bare noget helt specielt ved stemningen på en festival. Og du kan finde festivaler for en hver smag. Der er både familie festivaler, jazzfestivaler, og så er der festivaler med masser af fest og gang i den. Og der er altid en festival der passer til lige præcis din festival. Så hvis du ikke allerede har prøvet det, så gør dig selv den tjeneste at gøre det. Lige meget om du tager en enkelt dag, en hel uge, sover i telt eller booker hotel, så skal man bare opleve den stemning, som der er på en festivals plads en varm sommerdag. 

I Udlandet 

De to mest brugte muligheder er, enten at køre selv eller flyve. Hvis man ikke lige har bilen til at køre kan man på nellemannleasing.dk undersøge mulighederne for leasing af Audieller hvilket mærke man nu foretrækker. For hvis man har en ordentlig bil, er det ikke noget problem selv at køre rundt i Europa. Og det er faktisk også rigtig hyggeligt og rart at have en bil med sig altid. 

Men hvis man foretrækker at flyve, så bør man allerede nu begynde at finde sine flybilletter, for de gode ryger først. Og hvis man formår at bestille i nogenlunde tid, så kan man altså godt finde flybilletter til en fornuftig pris. Men jo længere man venter, jo dyrere vil billetterne også blive. Og pludselig er hotel og fly, steget rigtig meget. Dette gælder især, hvis man ønsker at rejse i skolebørnenes ferie. Man har selvfølgelig også muligheden, at satse på en afbudsrejse. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*