Sådan holder du dig aktiv på ferien

Ferien står i afslapningens tegn, og med afslapning kommer en masse usunde sager, såsom is og andet lækkert til ganen. Det skal der også være plads til, og specielt hvis du tager væk fra Danmark og ned til sydens sol. Her er det ofte så varmt, at du skal køles ned flere gange om dagen, og med all inclusive er det naturligt, at du snupper en is eller en kold sodavand, så kroppen ikke overopheder.

Du taber dig nok ikke på en sådan ferie, og det er da heller ikke pointen, i og med at du selvfølgelig skal nyde turen og slappe af. Dog er det alligevel muligt at holde sig lidt i form selv på ferien, og det kan gøres på en sjov måde, eftersom mange hoteller har spændende aktiviteter, der gør det hele sjovere. Herunder kan du læse om nogle af de ting, der kan holde dig aktiv på ferien.

Aktiviteter i vandet

På langt de fleste charterrejser vil der være aktiviteter ved poolen i løbet af dagen, og det er bare med at deltage. Det er en utrolig sjov måde, som tilmed er sund, og det er med til, at du med endnu bedre samvittighed kan spise de næste 10 is.

De typiske aktiviteter i vandet er vandaerobic eller vandpolo, som er de to mest brugte, når det kommer til at bevæge sig i vandet med andre fra hotellet. Vil du dog hellere være solo, når du skal have lidt motion, kan du tage nogle ture frem og tilbage i poolen, og det samme kan du gøre, hvis I er nede på stranden. Mulighederne er mange i vandet, og så er det hele også lidt sjovere at befinde sig her, når solen bager fra en skyfri himmel med 30-35 grader.

Brug faciliteterne

På langt de fleste hoteller vil der være en række faciliteter, som du kan benytte dig af, hvis du vil holde dig i form. De fleste steder vil der være fitnesscenter, som du kan bruge. Det er sjældent særlig prægende, men der vil være det nødvendige, når du skal holde dig i form. Desuden kan du flere steder finde tennisbaner, som kan benyttes frit, eftersom de har tilknytning til hotellet. Dog skal der bestilles baner i god tid, og det vil i mange tilfælde være en god ide at bestille senere på dagen, så kampen ikke skal stå under en bagende sol.

Udforsk nærområderne

Når du er afsted på ferien, er det naturligt, at du skal rundt og se byen, og på den måde kommer du også til at forbrænde nogle kalorier. Mange steder i Syden finder du lande og byer, som har historie samt gamle bydele, hvor du sagtens kan gå rundt en dag og få en unik oplevelse.

Er ferien ikke bestilt, så besøg hjemmesiden her. På denne side er der mange muligheder, og der skal nok være en rejse, som giver dig mulighed for at være aktiv.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*