Tips til ferie “hjemme”

Sommeren har vist sig fra sin absolut bedste side, og solens stråler har velsignet os i flere uger, og hvis man ellers skal tro på DMI, så er der ikke noget der tyder på, at der stopper i den nærmeste fremtid. Der er med andre ord meget der tyder på, at den danske højsæson for sommerferie bliver en rigtig god dansk sommer. Det betyder også, at mange af dem der tvivlede på om de skulle ud og rejse, nok vil overveje det en ekstra gang, da der ikke findes meget bedre end den gode danske sommer.

Hvad skal man lave i sommerferien?

Et af de helt store spørgsmål er for mange forældre, hvad man skal fordrive tiden med, hvis man har små børn og “bare” skal være derhjemme. Her er et par gode ideer til, hvordan i kan få ekstra meget ud af sommeren.

Havetid

Sommertid er havetid, og der findes næsten uendelig meget, man kan tage sig til, alt efter hvilken slags have du har, og hvor meget plads man har. En af de ting, som langt de fleste kan finde plads til i deres have er en basketballkurv som denne. Du skal ikke have mange m2, før det kan lade sig gøre, og det kan give man timers sjov.

Tag i Zoo 

Næsten lige meget hvor gamle dine børn er, så er det et hit med en tur i Zoo, og lige meget hvor i landet du bor, vil det aldrig være langt til den nærmeste. København, Odense og Allborg byder på de bedste decideret zoologiske haver, mens Knuthenborg og Givskud har nogle eminente parker – ikke mindst hvis man er til dinosaurer.

Ud i skoven

En ting i SKAL gøre er også at bruge den danske natur, den er fantastisk, den er overalt og så er den gratis. Vi har mange skønne skove, så tag ud i en af dem og gå en god lang tid. Pak en dejlig madpakke i en kurv og hør fugle synge.

Tag til stranden

Danmark er et lille land, hvilket betyder at der aldrig er langt til vandet, og vi har mange lækre strande, du med garanti ikke har besøgt. Det varme vejr vi har haft de sidste mange uger har betydet at badevandet er rekordvarmt – og det skal udnyttes.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*