Uundværlige ting til mobilen på ferien

Ferien står for dagen for langt de fleste af os, da “industriferien” i uge 28,29 og 30 melder deres ankomst om ganske få timer. Det betyder også, at der er rigtig mange af os, der skal ud og rejse på en ene eller anden måde. Nogen skal campere, andre skal i sommerhus, nogen pakker bilen mens andre tager et fly og flyver sydpå (ja, nogle enkelte flyver også nordpå).

Når man skal ud og rejse uden for landets grænser, skal man naturligvis huske de gode råd husk billetter, penge og pas. Der er dog nok især i hvert fald en ting mere, som man ville være meget kede af at glemme, hvis de skal ud og rejse – nemlig deres smartphone. Over de sidste år har smartphonen udviklet sig til at være vores trofaste følgesvend, det er vores kommunikationsværktøj, det er vores tidsfordriv, det er vores kilde til information og så er det ikke mindst også vores kamera. Det er efterhånden flere år siden, at iPhone overtog digitalkameraets position, som det der blev taget flest billeder med.

Never leave home without it

Det er med andre ord ikke noget man har lyst til at glemme hjemme, og hvis der blev lavet undersøgelser om det, ville disse nok også vise, at der er flere der glemmer pas og billetter, end der er, der glemmer deres telefon.

Når man så er på ferien, så er der nogle ting der kan gøre smartphonen lidt smartere og endnu mere brugbar. Vi har samlet en lille liste over ting du kan købe, der gør din telefon endnu smarte.

Først og fremmest så SKAL du investere i en powerbank. Det er de færreste smartphones, der kan holde strøm en hel dag, især ikke hvis man har brugt den flittigt. Der er ikke meget der er mere ærgreligt end ikke at kunne ringe efter hjælp, hvis det bliver nødvendigt fordi man lige skulle sende et snap. Det kan også være, at der er den perfekte solnedgang, men at batteriet ikke tillader et billede. Så køb en powerbank, der kan lade din telefon op en gang eller to. De kan købes over alt, og du kan blandt andet finde en her til under 100 kroner.

For det andet er det en rigtig god ide at købe en vandtæt pose den kan ligge i, hvis du skal på strandferie. Der er ikke meget der kan ødelægge en smartphone som sand og saltvand, så sørg for at beskytte den, og lad den ikke ligge lige i solen.

Endelig kan du overveje at købe små kameralinser, der kan sættes på (der findes især mange til iPhone). De giver billederne en ekstra dimension, og giver dig mulighed for at lege mere med lyset, og du kan faktisk komme hjem med nogle billeder, der er mindst lige så gode, som hvis du brugte et digitalkamera.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*