3 spændende og atypiske rejseforslag

Har du brug for at opleve noget andet end de traditionelle syd-ferie? Jeg har fundet tre spændende og atypiske rejseforslag som du kan overveje.

Safari

Det at se en løve i zoologisk have er mere trist end det er spændende. Dyr i fangenskab er bare ikke det samme som når de er i det fri og netop løver i det fri er noget du kan komme til at opleve, hvis du tager på Safari.

De fleste rejsebureauer arrangerer safari rejser til Sydafrika, hvor målet er at se “The big 5”: Elefanter, løver, næsehorn, bøfler og leoparder.

Prisen er lidt højere end en tur til syden, men hvor ofte har du mulighed for at tage til Afrika og se vilde dyr?

Transatlantisk krydstogt

Det at tage på et krydstogt er i sig selv en fantastisk oplevelse. Du bliver sejlet fra den ene spændende by til den næste, mens du trygt og sikkert kan sidde og spise lækker mad, sole dig ved poolen eller spille din formue op i casinoet.

I stedet for at tage på en traditionel middelhavs tur, hvad så med at tage en tur over Atlanterhavet? Hvert år er der mange krydstogtskibe der skal sejles til Sydamerika eller USA for at kunne sejle derover i varmen mens vi i Europa har vinter.

Disse “translocation cruises” er krydstogter som du kender dem, bare ekstra lange og ekstra billige. Jeg har selv været på et 14 dages krydstogt og et 18 dages krydstogt fra Gran Canaria til Brasilien og til Caribien. Jeg gav sammenlagt ca. 6.000 kroner for to personer for 14-18 dages ferie inkl. alle gourmet måltider. Det var måske en overvejelse værd?

Meditationsrejser

Det er blevet mere populært end nogensinde før at meditere og det har selvfølgelig ført spændende oplevelser med sig som f.eks. meditationsrejser.

Meditationsrejser er rejser man som oftest selv tager afsted på sammen med en gruppe af ligesindede. Formålet med sådan en rejse er, at dykke dybt ind i dig selv i omgivelser der beroliger dig og lader sindet få helt fri.

Søger du på “meditationsrejser” vil du finde op til flere danske rejsearrangører der kan tage dig med til de lækreste lokationer i Spanien, Thailand eller andre eksotiske destinationer.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*