3 tips til det gode ferielook

Er du ved at være klar til forårets og sommerens badeferier? Når først fly og hotel er booket, så skal der styr på kuffertens indhold.  Vi giver dig her 3 tips til det gode ferielook.

Make-up:

Hvis du skal på solferie, så sørg for at medbringe let og diskret make-up. Masser af pudder og mascara passer ikke så godt sammen med varme dage ved poolen. Vælg med fordel en let pudder med solfaktor, så du kan bruge den dagen lang. Benyt også med fordel en vandfast mascara for eksempel fra Maybeline, så du kan bade i poolen eller havet uden at komme til at lige en panda.

Hår:

Sol og saltvand er rigtig hårdt ved håret, især hvis det er farvet. Sørg derfor at beskytte det ved eksempelvis at binde et tørklæde om håret. Brug også gerne en beskyttelses spray med høj faktor, en slags solcreme til dine lokker.

Outfit:

Medbring tøj du føler dig godt tilpas i. Badetøj og sandaler er naturligvis selvskrevne. Men husk også tøj der egner sig til gåturen til stranden, pænere kjole til om aftenen og måske også træningstøj hvis lysten til en løbetur skulle melde sig. Husk det er en fordel, at pakke tøj i materialer der ikke så let krøller.

Sådan bruger du Maybeline mascara korrekt

Som nævnt i ovenstående kan vandfast mascara vær en fordel når man er på badeferie. Maybeline mascara fås i mange forskellige farver og typer. Fælles for alle slags er, at mascara pålægges ideelt på følgende måde: Sørg først og fremmest for, at dine vipper er helt rengjorte og fri for makeup rester. Start så med at give dine øverste vipper et tyndt lag. Lad dem tørre helt før du pålægger endnu et lag, ellers klumper vipperne sammen. De fleste vil faktisk sagtens kunne bære op til 3 lag mascara. Først når de øverste vipper er helt tørre, så kan du lægge et tyndt lag Maybeline mascara på de nederste.  Har du meget lange vipper kan det være en fordel, at bruge en vippebukker. Bukket gør det lettere at påføre mascaraen korrekt.

Her kan du købe Maybeline mascara

Maybeline mascara er et af de mest anerkendte og populære brands på make-up markedet. Det forhandles således over stort set hele verden i et væld af forskellige butikker. Derudover kan man naturligvis også finde et stort udvalg af Maybeline mascara online på forskellige beauty webshops. Tit og ofte er prisen også lidt lavere på internettet fordi konkurrencen her er så stor. Hvis du allerede ved hvilken Maybeline mascara der er din favorit, så kan du blot søge efter den på nettet. Hurtigt vil du få en masse resultater op og du kan så let navigere efter pris, fragt, tilgængelighed og andre væsentlige parametre.  Fordelen ved online shopping er også, at du kan shoppe på alle tidspunkter af døgnet uden du overhovedet behøver at forlade dit hjem – en klar fordel i manges travle og hektiske hverdag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*