Den mest uforglemmelige rejse i dit liv

Livet byder på mange muligheder, på mange rejser. Men den mest uforglemmelige, mest magiske rejse i dit liv går til Disneyland Paris.

Få mest muligt ud af turen

Beslutter man sig for at tage en tur til Disneyland Paris er man med garanti ikke den eneste, der har fået den tanke. Den meget populære park får enormt mange gæster, og derfor kan man risikere at rende rundt hele dagen som sild i en tønde og være nødsaget til at bruge alt for mange timer i køer til forlystelser. For at undgå dette kan man med fordel benytte sig af ”magic hour”-tilbuddet. Dette indebærer, at man kan komme ind fra klokken otte til ti om morgenen og få nogle gode timer, inden parken for alvor åbner. At komme ind i parken uden for den normale åbningstid er en god mulighed for at have god plads til sig selv og familien og i disse timer kan man i højere grad tage den med ro og nyde parken sammenlignet med senere på dagen, hvor man skal dele parken med tusindvis af andre mennesker.

Bliv hele dagen

Hvis man måske ikke lige er typen, der står tidligt op for at nå at komme til ”magic hour”, kan man vælge at tage aftenen med i parken i stedet. Efter den store parade er slut klokken 18 tager mange af børnefamilierne nemlig hjem, og det efterlader parken langt mindre proppet. Om aftenen kan man rigtig slå håret ud og prøve en masse forlystelser uden at stå i kø i flere timer!

Få et godt tilbud

Når man skal til Disneyland Paris kan man med fordel undersøge, om der skulle være nogle gode Disneyland Paris tilbud eller pakkeløsninger, som man kan købe sig til. Særligt hvis man rejser med børn kan det være en rigtig stor hjælp at have styr på både transport, overnatning, mad og turpas, og det kan man altså med et godt tilbud. Der er mulighed for at skræddersy sin egen Disneyland Paris pakke, således at man kan udnytte den tid, man har i parken bedst muligt. Hvis man eksempelvis køber en pakkeløsning med spisning på en af parkens restauranter er det en rigtig god idé at være lidt på forkant og reservere et bord på den restaurant, man helst vil spise på. Dette er fordi der jo kommer rigtig mange gæster i parken, og derfor kan restauranterne hurtigt blive fyldt op.

Giv dine børn en uforglemmelig oplevelse

Det er i sandhed en drøm, der går i opfyldelse, når et barn får lov til at opleve Disneyland Paris. At se alle sine yndlingsfigurer fra tegnefilm i levende live og måske endda få lov til at give dem et kram er ethvert barns største drøm.

Disneyland Paris er jo som udgangspunkt skabt til børn, og det univers, man træder ind i, når man gør sin entré i den store park er fuldstændig overvældende og magisk! Til de store parader kan man næsten ikke tro sine egne øjne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*