Din feriebolig på hjul – Klar til sommerhygge

Autocampere har altid været et hit, og i år er det måske endnu mere nærliggende med en ferie i en luksusbolig på hjul rundt i Europa. En sådan ferie i autocamperen giver både privatliv og frihed; trænger du til skyggehygge, når varmen bliver for meget, kan du lukke dørene i og være dig selv. Du kan ligeledes rejse rundt fra land til land, når nye oplevelser og naturfænomener frister.

Indfri drømmeferien og få vejledning med på vejen

En ferie på hjul giver en masse frihed, men der kan også være forskellige overvejelser, som man skal gøre sig. De forskellige overvejelser om leje af autocamper kan inkludere mange ting, og hos PerBCars hjælper de gerne med råd og vejledning.

Det kan være, man er i tvivl om, hvilken autocamper, som er den rigtige. Det handler især om at afdække sine behov, og vide, hvad man ønsker opfyldt; hvilket udstyr skal autocamperen have, og hvilke prisklasser er interessante.

Desuden afhænger valg af vogn også af antallet af personer, som skal feriere med den. Ved en uges leje er der 2000 km inkluderet i prisen. Der afregnes ved ekstra km. Ved to ugers leje inkluderer prisen fri km. Vognene er helt nye og udstyret med en masse luksuriøse ting. De har blandt andet elektriske markiser, solceller og plads til cykler.

Nyd din ferie, der er helt styr på formaliteterne

Ved ordrebekræftelsen modtager man samtidig en lejekontrakt, hvor alle lejebetingelserne fremgår i detaljer. Det skaber et godt overblik for køberen, som dermed kun behøver at forholde sig til feriens rute.

Lejen af autocamperen inkluderer ligeledes også ansvars- og kaskoforsikring og er ydermere omfattet af en SOS-forsikring. Der er styr på sikkerheden, og køretøjerne indeholder blandt andet også sikkerhedsveste, ildslukker, førstehjælpskasse og advarselstrekant. De forskellige modeltyper fremgår tydeligt på hjemmesiden. Her ses en detaljeret indretning samt beskrivelse af alt udstyr og specielle funktioner.

Det er også muligt at se og opleve dem i virkeligheden i Hårup ved Silkeborg, hvor de udstilles. Hos PerB Cars bygger deres viden om udlejning af køretøj på 50 års erfaring, hvilket også kommer til udtryk gennem gode anmeldelser.