Du bør smage disse 5 delikatesser fra andre lande!

Når du elsker mad, og samtidig er vild med at rejse, så er der flere delikatesser, som du absolut bør smage! Vi har selv rejst meget, og vi mener, at alle bør give sig denne mulighed, og når man tilmed kan få lidt god mad på rejsen, så bliver det bare ikke bedre. 

Vil du ud og smage på verden, men mangler lidt plads i budgettet, kan du overveje at tage et nemt lån til rejsen. Hvis du optager et lån, behøver du ikke vente med at tage af sted, og da vi kun lever én gang, er det med at gå efter det, man drømmer om. Der er mange spændende feriemål derude, og det kan være svært at vælge, hvor det er, man skal rejse hen, men du kan her lade dig inspirere af nedenstående fem delikatesser fra verden over.

1 – Mellemøstlig Humus

En af vores helt store favoritter er humus. Hvis man ønsker at smage verdens bedste humus, bør man lægge et besøg forbi Israel eller det palæstinensiske område. Her er rig mulighed for at få god og udsøgt humus, og de fleste steder serveres der pitabrød til og en dejlig salat. At det tilmed er billigt at spise humus ude, når man kommer på disse kanter, gør det ikke mindre attraktivt. 

2 – Fransk Foie Gras

Den franske delikatesse Foie Gras er værd at rejse efter. Fois Gras er leveren fra gæs eller ænder, der er velfodrede, og hvis man skal have den helt rette fois gras, fås den udelukkende i Frankrig. Særligt i Paris findes de bedste muligheder for en god fois gras, og her er heldigvis også mange oplevelser, der er værd at gå efter. Det er ikke billigt at spise fois gras, men det er med sikkerhed pengene værd.

3 – Italienske grissini

Italien er kendt for alle sine klassiske specialiteter, og selvom vi også kender de gode grissini herhjemme, så er det bare noget helt andet at få dem i Italien. Her fås de i alle afskygninger og med forskellige former for krydderier. Hvis man lægger et besøg forbi Rom, vil man ikke undgå af kunne smage verdens bedste grissini.

4 – Græse feta

Det er ikke alle, der har prøvet en god feta i Grækenland, men det er aldrig for sent at springe ud i det. Mad smager bare bedre, der hvor det kommer fra, og når man besøger Grækenland bør man ikke gå glip af den udsøgte feta, der findes i landet. Det er tilmed muligt at få serveret feta til vandmelon om sommeren, og hvis man besøger de græske øer, bugner det med forskellige former for feta.

5 – Svenske jordbær

Noget af det bedste, man kan få, når det er sommer, er med sikkerhed jordbær fra Sverige. Hvis man besøger Sverige i løbet af sommeren, vil man opleve, at man kan få jordbær, der smager som ingen andre steder. Svenske jordbær er en udsøgt delikatesse, som ingen mennesker bør snyde sig for. Og når man nu er deroppe, så må man ikke snyde sig selv for den dejlige natur, som Sverige også byder på.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*