Forbered dig til din rejse til Asien

I denne tid er dagene i Danmark lidt kolde og triste. Derfor er er ganske forståeligt, hvis du drømmer dig langt væk til hvide sanstrande og masser af solskin og varme. Hvis du søger varmen lige nu, skal du dog på en længere flyvetur. Vejret i de nærmeste lande er nemlig ikke til at gå rundt i badetøj lige i øjeblikket. Derfor er der mange der søger mod østen til Asien, hvor varmen er garanteret. Her finder du nemlig sandstranden og det krystalklare vand fra dine drømme. Samtidig kan du dykke ned i eksotiske retter og udforske et væld af historiske seværdigheder. Dog er klogt at være foreberedt på nogle af de problemer, der kan opstå og få styr på de praktiske dele af rejsen.

 

3 tips til turen

En af de ting du måske ikke har tænkt over, er at medbringe en adaptor til kontakterne, så du kan lade din telefon, computer og kamera. Medmindre du rejser uden elektronik, så får du brug for sådan én, da stikkene ser anderledes ud end i Europa. Det er en god idé at købe en adaptor med flere typer stik. Dette sikrer, at du kan bruge den overalt.
En anden ting, du skal huske er, håndsprit og lommetørklæder. Nogle steder i Asien er hygiejnen ikke en prioritet. Dette betyder, at der måske ikke er toiletpapir, håndsæbe og rent vand til at vaske hænder efter toiletbesøg. Gør dig selv en tjeneste og tag det med selv, så du undgår at slæbe rundt på bakterier og risikoen for at blive syg.
Det sidste tip er, at du er nødt til at anskaffe dig en rejseforsikring. Dette er vigtigt, da hverken det gule eller blå sygesikringsbevis gælder uden for Europa. Selvom du bruger håndsprit, så kan du nemlig blive ramt af sygdom, der kræver behandling. Eller hvis du skal lave ekstreme aktiviteter, hvor der er risiko for brækkede ben. Derfor er det en tryghed at være forsikret, så du ikke ender med en stor regning.

 

Er du på vej til Vietnam?

Vietnam er efterhånden blevet en af de mest populære destinationer i Asien. Dette giver god mening, da Vietnam er et særdeles rejsevenligt land, hvor naturen og kulturen venter på at blive udforsket. Kilometervis af kystlinje, spændende storbyer, rismarker og vandbøfler er blot få af de ting, du kan opleve her. Hvis du er blevet nysgerrig kan du læse mere om Vietnam her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*