Har du husket dannebrogsflaget, når du skal til landskamp?

Når der skal være fodboldkamp, er det blevet utrolig kendt, at tilskuerne svinger enten bannere med holdets logo over hovedet til klubkampe, eller endnu bedre – nationalflaget, når der er tale om landskampe. I Danmark har vi et meget gammelt nationalflag – nemlig dannebrogsflaget. Dette flag går helt tilbage til år 1219, og det er derfor det ældste nationalflag i verden. Når de danske hold skal spille, så tropper vi danskere gladelig op og vifter med dannebrog på de stadions, hvor der spilles kampe.

Har du dit eget dannebrog?

Hvis du virkelig går meget op i fodbold, så er det næsten et must at eje sit eget dannebrogsflag. Nogle har dem hængende på væggen i soveværelset, så de hver morgen kan vågne op og nyde tilværelsen som ægte dansk roligan. Andre har det måske liggende i en taske specielt designet til rejserne, når Danmark skal spille i udlandet. Der er dog ingen tvivl om, at hvis du er ægte fodboldfan, så kommer Dannebrog med på stadion, når du skal se det danske landshold spille.

Det er dog ikke kun for at heppe, at mange tager Dannebrog med på stadion. Inderst inde er der nok et håb for mange om, at de danske spillere vil signere flaget, så man kan fortælle vennerne, at man har et signeret Dannebrogsflag med alle spillerne fra det danske landshold.

Det danske flag har mange formål

Det danske flag bruges uden tvivl i stor stil til forskellige sportsarrangementer, hvad enten der er tale om fodbold, håndbold, ishockey eller andre store sportsgrene. Det er også et symbol på fest og glæde, når vi fejrer fødselsdage og fester i Danmark.

Det er lidt det samme, når du vælger at tage flaget med på stadion. Du skal simpelthen ind og holde en fest med de store fodboldhelte. Kombinationen af røde og hvide farver i ansigtet, dannebrog omkring skuldrene og en øl i hånden, så er der jo dømt 100 % liv og glade dage.

Et signeret Dannebrogsflag kan desuden også bruges som samlerobjekt. Mange fodboldfans kan sige, at de har en stak fodboldkort og måske endda nogle autografer. Er de meget heldige, har de måske endda et fodboldkort, der er signeret af spilleren, der er på kortet. Men et signeret dannebrogsflag med de danske fodboldhelte er nu engang noget helt særligt – selv for samlere.

Køb et dannebrogsflag i ordentligt kvalitet

Der findes selvfølgelig rigtig mange steder overalt på nettet, hvor du kan få fat i det danske nationalflag. Det er dog ikke alle steder, hvor kvaliteten er super god. Går du efter et flag af god kvalitet, så kan du bære det med stolthed uanset vind og vejr, når du skal ind og støtte de danske stjerner.

Et stort flag på 150 x 90 cm har en rigtig god størrelse, og hvis du vælger at få et med monteret ringe, så har du også nemt muligheden for at hænge det op som vægpynt, så de mange autografer fra spillerne kan pryde din væg derhjemme.