Hvilken type sommerhus passer til dig?

I denne artikel har vi samlet 3 typiske sommerhustyper. Du kan med sikkerhed kende dig i en af dem, eller også har du brug for at vide, hvor din første sommerhusferie skal gå til. Læs med her, og find dit ideelle sommerhus.

Det primitive i skoven

Ikke alle er til luksus 24/7, og for nogen er den daglige brug af espressomaskine, laptop, tv og internet rart at komme væk fra en gang imellem.

Derfor er der en mulighed for sommerhus, som måske ikke minder om den traditionelle og hyggelige sommerhusferie, men som nærmere kan betegnes som en hyttetur. Ikke desto mindre kan det være ekstremt befriende og utroligt hyggeligt, at tage på en lidt mere primitiv sommerhusferie af slagsen.

Det typiske primitive sommerhus ligger i Sverige eller Norge, og gerne langt ude i en skov og tæt på en smuk sø. Omgivelserne er naturskønne og vil med sikkerhed få din puls heeeeelt ned!

Det primitive sommerhus er en lille bjælkehytte med WC udenfor. Her er det den varme og rustikke brændeovn, som bidrager til varmen. Og her kan du få mange timer til at gå på en bunke tæpper på gulvet, med en whisky i hånden og ild i pejsen.

Luksus ved stranden

Måske kan du slet ikke få nok af luksus i din hverdag, og vel helst gerne have tilgang til de samme muligheder på din sommerhusferie som derhjemme. Derfor kan du få sommerhuse som er større end dit eget daglige hjem, som til og med har fri udsigt til havet og med mange kvadratmeter til både have, pool, indretning og hvad man nu drømmer om i et sommerhus.

De store luksuriøse sommerhuse er ideelle for familien eller parret, som har masser af familie at invitere i sommerhus året rundt. Et sommerhus som dette kan nemlig sagtens have mange gæster boende, hvorfor det også er ideelt til fester, påskefrokoster, juleaften og pinse.

De store lækre sommerhuse er for dem der gerne vil have et fuldt etableret køkken i deres ferie, Georg Jensen Damask dug på bordet og en dyr kaffemaskine til morgenkaffen. De ønsker ligeså mange remedier i både køkken, på badeværelse og i stue, som de har derhjemme. Dette kan for nogen måske synes en smule ucharmerende, i forhold til idéen om den typiske sommerhusidyl. Men her er der til gengæld også plads til at holde ferie i mange uger af gange, uden at gå bananas over den manglende internetforbindelse eller den begrænsede garderobe.

Klassisk sommerhusstemning

Det klassiske sommerhus kender vi nok alle. Vi har stort set alle været på sådan en sommerhusferie, et par gange i vores liv, hvis ikke vi eller en i familien allerede ejer et sommerhus som dette.

Det klassiske og idylliske sommerhus er ofte placeret i et af de store sommerhusområder i Danmark så som Rågeleje, Vig eller Hvidesande. Disse sommerhuse er en god blanding af primitiv levestil, hvor kun det nødvendige er til stede, og det hyggelige og livsnydende, hvor der altid er plads til en lækker seng og en god omgang vellavet grillmad, fra den lokale fiskehandel.

Dette sommerhus er for dig, som ønsker at lave lækker frokost, nyde solen og læse gode bøger i din sommerhusferie. Her er familie og venner altid velkomne til en enkelt overnatning, hvis der er blevet drukket et glas rødvin for meget, på den hyggelige hjemmelavede stenterasse.

Lej sommerhus udenfor Danmark

Hvis du er blevet interesseret i et af de sommerhuse, vi her har beskrevet, så kan du på denne side leje et sommerhus, lige efter dine ønsker. Det behøver ikke at være i Danmark, hvis du har behov for et lidt mere eksotisk indspark i hverdagen. Der findes nemlig sommerhuse i store dele af Europa, som bare venter på dig og din weekendtaske!

God sommerhusferie til dig og din familie!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*