LittleFrog – perfekt til rejsen med den lille

rejse med børn

Når det kommer til ferie, så er det ikke altid lige let at få de helt små med. Især kan det være svært at transportere dem rundt, og barnevogn og lignende er sjældent de mest praktiske løsninger.

Med en LittleFrog, så kommer du til at have styr på barnet på en måde, som rent faktisk lader barnet være tilpas. Det er nemlig en smart fastvikler til at holde på de kære små, mens du går rundt. Men hvad er fordelene egentligt? Jo, dem kan du læse om nedenfor.

Børn er bare mere rolige, når de er tætte på forældrene

Dette burde ikke være en overraskelse for dig som forælder, men børn bliver simpelthen bare mere rolige, når de er tætte på deres forældre rent fysisk set.

Og det kan en LittleFrog fastvikler jo netop hjælpe med. Barnet kommer til at kunne mærke din naturlige kropsvarme og kender også dig – netop derfor er det en rigtig god løsning for barnets side.

Men det er faktisk også godt for dig! Ingen forældre vil komme til at få deres barn væk, men nogle gange er det alligevel ret at kunne mærke sin baby tæt på. Denne fastvikler tillader, at du hele tiden kan mærke dit barn. Det gør også, at du har nemmere ved at finde ud af, om barnet er tilpas – der er nemlig intet så præcist som en forælders intuition på dette punkt.

Hold barnet overalt

Nogle børn vil rigtigt gerne bare ligge opad brystet og sove meget af tiden. Andre vil gerne sidde på en anden måde. Uanset hvad, så er det rart at have flere muligheder indenfor dette.

Med en LittleFrog, så kan dit barn være med på rejsen i et utal af måder. En baby kommer jo til det punkt, hvor den gerne vil følge med i omverdenen – og så kan det være sjovt at have dem fastviklet på ryggen.

Uanset hvad, så er sådan en fastvikler en smart løsning, fordi barnet kan ligge på den måde, som er mest behageligt for jer begge.

Du har mange muligheder med en LittleFrog

Det er ikke alle fastviklere og bæreseler, som kommer med helt lige så mange tilpasningsmuligheder, som en LittleFrog. Først og fremmest er der et væld af farver og mønstre på dem. Det betyder, at du altid kan finde noget, som passer i din garderobe.

Derudover så er der også mulighed for at købe et væld af covers til. Skal I til et køligt sted, eller måske tager I afsted på en kølig årstid, så kan et fleece cover til jeres LittleFrog være perfekt! Det kan så også tages af, hvis baby skulle få det for varmt.

Til sidst fås der også modeller, som er mere bæresele end fastvikler, hvis du er bange for at have en forkert holdning, eller hvis din ryg måske ikke er så god. Der er altså rig mulighed for at have selv de mindste med på ferie med en LittleFrog.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*