Nyt køkken vs. Ferie med familien

Hvis der er noget, der øger livskvaliteten og styrker parforholdet, så er det, at kommer ud at rejse. Det at tage på oplevelse sammen med en du holder af og skabe en masse minder, er en investering, der ikke kan sættes en pris på. Dog så er der måske også nogle andre ting, der står på prioritetslisten. I har måske gået og snakket om det længe: jeres køkken trænger til en makeover. Og hvornår skal det så lige ske? Skabslågerne er måske ikke helt så moderne, som de engang har været, og sådan en Quooker vandhane, som naboen også har, er alligevel ret smart. Der er måske ikke luft i budgettet til begge dele, så hvad skal man vælge: Nyt køkken eller en ferie? Vi vil i dette indlæg gennemgå fordelene og ulemperne ved hvert valg, så I kan tage den rette beslutning.

En ferie I aldrig glemmer

Der er mange fordele, der snakker for, at man skal tage ferien, men hvad snakker egentlig imod? En ferie er måske ikke det rette valg for alle. Hvis I, som de fleste, arbejder hårdt for jeres penge, så kan det være, at investeringen hellere skal gå til noget, der er mere fysisk permanent, frem for mental – som eksempelvis et nyrenoveret køkken. Dette er noget, I vil kunne få glæde af hver dag de næste mange år.

En rejse er ikke altid gemt i sjælen. For nogle er dette måske bare en mulighed for at ligge og lave ingenting og turen er måske glemt næste måned. For andre er en rejse altid den bedste måde at opleve på, og minderne kan holde resten af livet. Det er muligheden for at få et skift i sceneriet, prøve nyt mad og måske genfinde kærligheden. Derfor er det også forståeligt, hvis det er her budgettet går. Måske er valget åbenlyst for jer nu og det bliver til nogle tiltrængte uger i Thailand, så længe I husker, at blive vaccineret først. Det kan I gøre her, hvis I skulle være i tvivl.

Det nye køkken

Køkkenet er i dag betragtet af mange, som det vigtigste rum i huset. Og når man ser på, hvor meget tid man tilbringer i sit køkken og hvordan rummet samler folk, så er dette en forståelig udmelding. Derfor er det også forståeligt, hvis det er her budgettet går.

Pris er en væsentlig faktor i hele denne debat. Derfor er det essentiel først, at få placeret sine behov. Hvis man er ude i et ”nyt” køkken i form af en makeover, så bliver køkkenelementerne som regel stående på samme måde som før. Derimod bliver facaden og remedierne fornyet, hvilket vil give det friske pust, som du måske søger. En ulempe ved en køkken makeover er, at selve indretningen af køkkenet ikke ændres. Hvis du derfor drømmer om en køkken ø, så er det en lidt større renovering, du måske er ude i. Ved en makeover har du nemlig ikke på samme måde adgang til installationerne, hvilket blokerer for en større ændring.

Umiddelbart er der to vigtige fordele ved en køkken makeover: Du får et ”nyt” køkken til en bedre pris og du kommer ikke til at vente særlig længe på det. Alt afhængig af hvor stor en ændring du efterspørger. Generelt slipper du for en masse byggerod, og en typisk makeover tager ikke meget længere tid end en god ferie. Er valget åbenlyst og det er køkkenet, der trænger til en opgradering, så kan du med fordel klikke her for at få inspiration.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*