På en safarirejse vil I skabe mindeværdige øjeblikke, som varer en livstid

Ønsker du at tage på familieferie, men har dog ikke slået dig ned på en destination endnu? Det kan være svært at finde et sted, som alle vil få en uforglemmelig oplevelse ud af; især hvis der er er snak om en børnefamilie, hvor aldersforskellen er en faktor, der skal tages med i overvejelserne. En familieferie skal være sjov for alle, og derfor finder du herunder et par tips til, hvordan du kan skræddersy den helt rette rejse til din familie.

Her kan du booke safarirejsen, og få en oplevelse for livet, med hele familien

Den nemme løsning på dette problem er safarirejser. En safarirejse vil være lige spændende for jer alle, da den byder på en masse forskellige oplevelser. Uanset hvilken safaripark, nationalpark og savanne I besøger, vil der være nyt at se og nye oplevelser i vente. Derudover er hotellerne i disse områder, noget som kun burde finde sted i drømme. Du vil finde luksuriøse hoteller, hvis faciliteter, personale og mad er helt i top. Blixen tours skræddersyr uforglemmelige safarirejser til børnefamilier som din, hvor I vil skabe livsvarende minder, som i aldrig vil glemme.

Kom helt tæt på Afrikas savanneeventyr

En tur til savannen er en sanse-rejse, hvor du vil komme helt tæt på det rige dyreliv, der foregår i Afrika. Du vil se vilde dyr i deres naturlige habitater, opleve dramaet, som udspiller sig på savannen; måske ser du en løvefloks jagt efter mad, eller tusinder af antilopers uendelige rejse efter friskt græs

Blixen tours tilbyder safari rejser til både Kenya, Tanzania, Namibia, Sydafrika, Zimbabwe osv., og uanset hvilken destination i slår jer ned på, vil i skabe mindeværdige øjeblikke, I alle vil kunne tænke tilbage på. Enhver af destinationerne har dog hver sin charme og bemærkelsesværdige kultur, fyldt med et rigt natteliv både i storbyerne og på savannen.