Tag din sommerferien sydpå

Det kan godt blive nogle lange arbejdsdage, når man har en travl hverdag, hvor der måske også skal passes hus og børn. Det er hårdt, men noget som man er nødt til at gøre, og derfor ser man også ofte endnu mere frem til ferien. Der er mange, som er nødt til at blive hjemme i ferien, fordi pengene ikke er der til en rejse, hvilket kan være en stor skam, hvis man gerne vil kunne nyde sin ferie til fulde drag og opleve nogle nye ting. En god måde at skrabe de sidste penge sammen, man mangler til en ferie syd for den danske grænse, er ved at tage et mikrolån. På den måde kan man få lov til at nyde sin ferie, som man har fortjent efter de mange travle arbejdsdage. Ferien er noget, som man længe glæder sig til og derfor er det en skam, hvis man ikke kan få den ferie man har drømt om, når nu det sker så sjældent.

 

3 lækre feriedestinationer i Europa

Der er rigtig mange smukke og lækre feriedestinationer i Europa, og bor man i Danmark, er man heldigvis ikke så langt derfra. Europa byder på så mange forskellige kulturer og historie, at man aldrig rigtig har set det hele, og der altid er noget nyt at opleve. Der er så mange forskellige byer og lande, og derfor er der her lidt inspiration med 3 forskellige destinationer, man kan rejse til i Europa:

  1. Gdansk, Polen. Polen er et land, som ikke bør overses, når man skal vælge, hvor ferien går hen. Der er mange smukke byer i Polen, og Gdansk er uden tvivl en af dem. Der er smukke gamle gader, og nyere shopping centre, samtidig med at man også kan tage en tur til stranden, hvor man kan slappe af i det gode vejr.
  2. Santorini, Grækenland. Santorini er en græsk ø, som er blevet mere og mere populær med tiden, fordi den byder på de mest fantastiske omgivelser. Ud over at man kan nyde den lækre græske mad, så er man omringet af de mest billedlige og smukke omgivelser med hvidkalkede huse, blå vinduesrammer og blomster i alle farver.
  3. Firenze, Italien. Er man meget interesseret i kunst og arkitektur, så er Firenze uden tvivl en oplagt destination til den næste ferie. Det er byen, hvor selveste Michel Angelo er begravet, og man vil helt sikkert blive imponeret over de smukke bygningsværker.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*